Solid Road op Twitter

SolidRoad_nl RT @hans_faber: De ⁦@DTenV⁩ is een van de drie genomineerden voor de RBB Award 2019 van de Rijksbrede Benchmark Groep!! ‘Samen werken aan t…
SolidRoad_nl Vandaag hadden wij een geslaagde talentenmarkt op het azc Nijmegen. De bewoners konden kennis maken met Solid Road… https://t.co/1EsXFYXPws
SolidRoad_nl Een Armeense deelnemer van ons heeft via Solid Road een training kaasmaken gevolgd. Vorige week is hij naar Armenie… https://t.co/isjAezFm1K
SolidRoad_nl Vandaag stand van Solid Road op de dag van de Migratieketen van @DTenV @COAnl en @IND_NL Het was een inspirerende… https://t.co/sXsckPLZtE
SolidRoad_nl @mhopman001 Dank je wel!

 

Solid Road is een Nederlandse stichting en helpt (ex-)asielzoekers en mensen zonder verblijfspapieren bij vrijwillige terugkeer naar hun land van herkomst.
Solid Road heeft diverse vaktrainingen. Met de kennis die u tijdens de training opdoet kunt u een bedrijf beginnen in uw land van herkomst. Naast de vaktrainingen krijgt u ook businesstrainingen en ontvangt u een certificaat na afloop.

Deze vaktrainingen biedt Solid Road aan:
1)Grafisch ontwerper
2)Webdesigner
3)Kok, bakker
4)Kapper
5)Kleermaker, modeontwerper
6)Bloemist
7)Automonteur
8)Lasser
9)Loodgieter
10)Elektricien
11)Metselaar
12)Timmerman
13)Veehouder, agrariër
14)Training op maat (als u een andere training wilt volgen dan training 1) t/m 13) gaan wij die voor u organiseren)

De vaktrainingen duren 4-12 weken. De trainingslocaties zijn verspreid over heel Nederland.

Re-integratiebudget:
-U ontvangt een budget van € 1800,00 te besteden via Solid Road voor goederen. (van dit bedrag kunt u maximaal € 300,00 contant ontvangen)
 Het re-integratiebudget kan in Nederland en/of in het land van herkomst worden besteed.
 Het re-integratiebudget per kind is € 2800 te besteden via Solid Road voor goederen. (van dit bedrag kan maximaal € 300 contant worden ontvangen).

-U krijgt begeleiding in uw land van herkomst door de partnerorganisatie van Solid Road om een nieuw bestaan op te bouwen.

Bij vragen kunt u contact opnemen met: 06-27480885 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Voor onze adresgegevens en openingstijden kunt u klikken op contact

Solid Road
Bisschop Hamerstraat 11
6511 NA Nijmegen
06-27480885

IBAN: NL55 RABO 0180 7957 16
Giften zijn aftrekbaar
                    

 

 

 

 

Gemaakt met Joomla gebaseerd op een Template van Joomla51.com